FIA sluit Arrows uit

[photo1]De Internationale Automobiel Federatie heeft vandaag de startlijst voor 2003 bekend gemaakt. Hierop laat de FIA weten Arrows te hebben uitgesloten voor 2003.

Een reden is niet bekend gemaakt, deze heeft de FIA alleen aan het team laten weten. Arrows betaalde het startgeld op tijd en had een nieuwe investeerder gevonden. Arrows dat sinds 1978 in actie kwam lijkt nu ten dode opgeschreven.

De Cosworth motoren voor Jordan zijn onder de naam “Ford” ingeschreven, de Cosworth motoren van Jaguar en Minardi staan gewoon onder de naam “Cosworth” ingeschreven. Tevens heeft Jordan Takuma Sato niet bevestigd, dit betekent dat de positie van Sato serieus onder druk staat.

[photo2]Verder heeft Minardi nog geen coureurs ingeschreven heeft het team nog geen hoofdsponsor. KL wordt in de persberichten van Minardi genoemd als hoofdsponsor, het vreemde is echter dat Minardi deze zelfde hoofdsponsor niet heeft ingeschreven bij de FIA.

Tot 6 maart kunnen teams coureurs op de lijst plaatsen of huidige namen wijzigen. Op 6 maart om 16.00 moeten alle namen van de coureurs bij de FIA bekend zijn.

Loading