Fisichella openhartig over toekomst

[photo1]Gaincarlo Fisichella sprak vandaag openhartig over zijn toekomst. De 30-jarige Italiaan is gefrustreerd, de kans is dan ook klein dat hij volgend jaar bij Jordan Ford zal blijven.

“Ik ben vorige week bij het team van Sauber op bezoek geweest”, aldus Gaincarlo Fisichella. “Ik heb de nieuwe windtunnel bekeken, dat is echt fantastisch, dat is misschien wel de beste die erin de Formule 1 is. Ik heb niets getekend bij Sauber, er is niet gesproken over een contract, maar het zou een optie kunnen zijn voor volgend jaar. Natuurlijk Sauber is geen Williams, Ferrari, of McLaren, maar Sauber heeft wel Ferrari V10 motoren, dat is goed voor de toekomst.”

“Ik praat ook met Jaguar, Toyota en B.A.R, ik wil racen voor een team dat me voor 2005 ook een optie geeft. Ferrari blijft mijn uiteindelijke doel, ik ben Italiaan, het is de droom van elke Italiaan om ooit eens voor Ferrari te rijden. Jordan is ook nog een optie, als zij de Mercedes motor zouden krijgen, en als er een kans is om in 2005 voor McLaren rijden.”

Fisichella is dus druk bezig met het silly season, de kans dat hij bij Jordan zal blijven is in ieder geval niet erg groot.