Fisichella zo goed als zeker naar Renault

[photo1]Het is goed als zeker dat Giancarlo Fisichella volgend jaar voor Renault F1 rijdt. De Franse renstal zal later deze week bekend maken dat de Italiaan voor twee jaar is vast gelegd.

“Nog niet alle handtekeningen zijn gezet, en het blijft natuurlijk Formule 1”, verklaarde Giancarlo Fisichella’s manager Enrico Zanarini. “Ik weet niet wanneer het officieel wordt, dat laat ik aan het team over.”

“Het contract moet nog worden ondertekend en zal dan nog worden moet worden gecontroleerd. Ik kan alleen zeggen dat de aanbieding erg goed overeenkomt met wat Fisichella en ik willen hebben.”

De droom van Giancarlo Fisichella zal dus zeer waarschijnlijk waarheid worden, rijden bij een topteam. De Italiaan reed overigens al eerder bij Renault (toen nog Benetton), frappant genoeg werd de Italiaan toen vervangen door Jarno Trulli. Trulli is de man die Fisichella op zijn beurt weer zal vervangen.

Fisichella heeft overigens nog een contract bij Sauber voor volgend seizoen. In dat contract zit echter een clausule waarin staat dat Fisichella mag vertrekken naar een beter team. Het team van Sauber moet dus op zoek naar een coureur.