Gesprek tussen Jordan, Trust en Vermeulen

Vlak voor aanvang van het nieuwe seizoen barste de bom nog en vlogen de beschuldigen over en weer via de pers. Vandaag zaten de drie partijen voor het eerst weer samen om de tafel en lijkt een rentree van Jos Verstappen weer een optie.

Amper een week geleden bracht Trust het nieuws naar buiten dat Michel Perridon, eigenaar van Trust, en het Verstappen-kamp de strijdbijl begraven hadden.

Christijan Albers was de eerste gelukkig die in de prijzen viel. Een contract tussen Verstappen en Perridon’s Trust stond een deal met DTM-coureur Albers in de weg. Echter kort na de overeenstemming tussen Verstappen en Perridon bracht Trust een persbericht uit, waarin het bedrijf een persconferentie aankondigde op het circuit van Hockenheim samen met Christijan Albers; Trust was officieel sponsor geworden van Albers en zijn Mercedes team.

Vandaag was er in Dordrecht op het hoofdkantoor van Trust op verzoek van het Jordan team een afspraak tussen Eddie Jordan en Michel Perridon. Perridon nodigde op zijn beurt Raymond Vermeulen uit, Vermeulen vormt samen met Huub Rothengatter het management van Jos Verstappen.

Uiteraard is het veel te vroeg om hier conlusies aan te verbinden. Het is echter goed nieuws dat er tussen de drie partijen weer gesprekken mogelijk zijn zonder moddergegooi heen en weer.

Raymond Vermeulen becommentarieerde de gebeurtenissen op de Jos Verstappen Info Page. “Je moet mijn aanwezigheid zien als een positief signaal uit de hernieuwde samenwerking tussen het management van Jos en de sponsor Trust, vandaar dat Michel me ook voor dit gesprek uitnodigde. En omdat we van beide kanten het vertrouwen in deze samenwerking onderkennen zien we de toekomst van Jos Verstappen in de Formule 1 nog altijd positief tegemoet.”

Over de inhoud van het gesprek wilde Trust en Vermeulen geen uitspraken doen.

Loading