Google nieuwe hoofdsponsor Honda F1? | Update

[photo1]Honda is het enige team dat haar livery voor 2007 nog niet heeft gepresenteerd. De Japanners die doorgaans met een zwart/ witte livery rijden lijken met iets spectaculairs te komen.

Honda schijnt met een livery te komen waarin gedetailleerde foto’s van Google Earth te zien zijn. Met deze foto’s wil Honda de schoonheid van de aarde laten zien. Met deze aanpak willen Honda en Google laten zien dat men milieubewuster moet worden. Op de auto zouden verder geen sponsorlogo’s te zien zijn.

Andere bronnen melden dat Honda Google heeft gestrikt als nieuwe hoofdsponsor. Uitgelekt is inmiddels dat op de achtervleugel van de nieuwe Honda de mysterieuze website www.myearthdream.com zal komen te staan.

Aanstaande maandag zal Honda F1 haar nieuwe livery in het Natural History Museum in Londen onthullen. De nieuwe Honda F1 bolide is overigens al eerder gepresenteerd in Barcelona, deze kwam tot nu toe met een zwarte livery in actie.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Update
Inmiddel is er een foto van de nieuwe livery naar buiten gekomen. Of dit echt de livery is zoals Honda die morgen zal presenteren is nog niet bekend. De Japanners willen dit namelijk niet bevestigen.

Loading