Grand-Prix van Bahrein onzeker

Gisteren legde de organisator van de GP in Bahrein een verklaring af. De CEO van het Bahrein International Circuit, Shaikh Salman bin Isa Al Khalifa, zei:

“De veiligheid van een ieder in Bahrein, speciaal expats en buitenlandse bezoekers, heeft een hoge prioriteit in ons Koninkrijk en op het Bahrein International Circuit. Onze focus ligt op dit moment nog steeds op het houden van een succesvol evenement, in de vorm van de Gulf Air Formule 1 Grand Prix van Bahrein voor seizoen 2011”.

“We blijven de situatie natuurlijk nauwlettend volgen in samenwerking met de relevante autoriteiten. Onze prioriteit op dit moment is het waarborgen van de welzijn van iedereen in verband met dit evenement, en wij zullen reageren op de verdere ontwikkelingen”.

Intussen liet FOM-baas Bernie Ecclestone wist te melden, dat er na het weekeinde beslist wordt om de race te cancellen of niet. Morgen zou er mogelijk uitsluitsel komen over de testsessie aldaar die begin maart zal worden gehouden.

Als het aan de onvermurwbare officials van de Bahreinse Grand Prix ligt, gaat alles gewoon door volgens plan voor de race op 13 maart a.s.
Maar Ecclestone liet fijntjes weten dat hij alleen de beslissing neemt en dat er niet overhaast een beslissing genomen wordt, totdat de situatie duidelijker wordt.

Loading