Hamilton grote favoriet in Brazilië

[photo1]Het mag geen verrasing heten dat Lewis Hamilton komend weekend de grote favoriet voor de wereldtitel is. De McLaren coureur gaat, net zoals vorig jaar, met 7 WK-punten voorsprong het laatste Grand-Prix weekend in.

Vorig jaar verspeelde Hamilton de titel in de laatste wedstrijd. Hamilton werd toen 7e terwijl Kimi Raikkonen de wedstrijd won en tot ieders verrassing zijn eerste wereldtitel pakte. Toch is er voor Hamilton een groot verschil met vorig seizoen. Hamilton vocht vorig jaar binnen zijn team McLaren een strijd uit met Fernando Alonso. Mede door deze strijd verloor McLaren de titel. Dit jaar staan de zaken anders, Hamilton heeft volledige steun van teamgenoot Kovalainen.

“Het zal dit jaar wederom zwaar zijn”, aldus Hamilton. We weten dat we het goed moeten doen. Het zal niet gemakkelijk zijn maar ik reken erop dat we het als team zullen redden.”

Felippe Massa krijgt net zoals in China wederom de steun van Kimi Raikkonen. Raikkonen liet vandaag in Sao Paulo weten niets meer te winnen of te verliezen te hebben en daarom volledig in dienst van zijn teamgenoot te zullen rijden.