Head niet blij met Ralf Schumacher

De technisch directeur van Williams, Patrick Head, is niet te spreken over het optreden van Ralf Schumacher tijdens de Grand-Prix van Bahrein. Volgens Head heeft Schumacher er een zootje van gemaakt.

“Eerst dat incident met Takuma Sato”, aldus Head. “Vervolgens rijdt Schumacher zeer rustig naar de pits terwijl zijn auto helemaal in orde is. Hij heeft er een grote puinhoop van gemaakt.”

Dat Head gelijk heeft blijkt uit de rondetijden van Schumacher, na zijn pitstop reed hij rondetijden die gelijk en zelfs sneller waren dan voor het incident met Sato. Overigens gaf Head nog meer kritiek:
“In Maleisië waren de eerste ronden van Schumacher gewoon te langzaam. Daarnaast had hij ook nog eens een slechte start.”

Ralf Schumacher vindt dat Sato iets te enthousiast was. Zijn team, Sato, en ook de wedstrijdleiding delen deze mening niet, zij vinden dat de Duitser te vroeg instuurde.

Giancarlo Fisichella was vandaag ook niet blij met Ralf. Schumacher tikte Fisichella van de baan, volgens de Sauber piloot had hij punten behaald als Ralf hem niet had aangetikt. Het optreden van Ralf Schumacher van vandaag zal de onderhandelingen met Williams er in ieder geval niet makkelijker op maken.

Loading