Heidfeld blijft zo goed als zeker bij BMW Sauber

[photo1]Officieel is het nog niet maar het is al wel zo goed als zeker, Nick Heidfeld verlengt zijn contract met BMW Sauber binnenkort met twee jaar.

Het huidige contract tussen Heidfeld en BMW Sauber loopt aan het einde van het seizoen af. Beide partijen zouden nu al tot een akkoord zijn om het contract met twee jaar te verlengen. Het nieuws zal zeer waarschijnlijk tijdens de Grand-Prix van Duitsland op de Nurburging wereldkundig worden gemaakt.

Aangezien Robert Kubica voor volgend jaar ook al een contract heeft bij BMW Sauber lijkt Sebastian Vettel volgend jaar opnieuw niet bij BMW Sauber als Grand-Prix coureur in actie te kunnen. Mogelijk wordt Vettel tijdelijk onder gebracht bij een ander team, waarschijnlijk Toro Rosso.

Heidfeld werd in de Duitse media ook in verband gebracht met Honda en Toyota. Heidfeld heeft er echter nooit een geheim van gemaakt graag bij BMW Sauber te blijven. Ook BMW Sauber deed dit niet, onlangs liet BMW Sauber teambaas Mario Theissen nog weten Nick Heidfeld als de ideale coureur te zien voor zijn team.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading