HMG in gesprek met Jos Verstappen [ UPDATE ]

[photo1]De Holland Media Groep is in onderhandeling met Jos Verstappen om tot een sponsorovereenkomst te komen. Volgens de Holland Media Groep heeft Jos Verstappen drie sponsoren nodig om volgend jaar Formule 1 te kunnen gaan rijden.

“Het klopt dat we in gesprek zijn met Jos Verstappen” aldus een persvoorlichter van HMG tegenover F1News.nl. “We praten enkel met Verstappen, niet met Christijan Albers of KL Minardi. Helaas kan ik op dit moment nog niet meer vertellen, als we meer weten dan brengen we dit naar buiten.”

De Holland Media Groep is onder andere eigenaar van RTL4, RTL5, en Yorin. Het bedrijf bezit ook de rechten om de Grand Prix uit te zenden in Nederland.

“Over bedragen kan ik nog niet praten, we zijn in onderhandeling, dit is nog niet bekend. We hebben nog geen deal, er is nog niets ondertekend, we hebben enkel gepraat”

Voor Jos Verstappen fans is dit heel mooi nieuws, de Nederlander praat met KL Minardi en nog één ander onbekend team. Sponsorgeld kan de positie van Verstappen alleen maar versterken.

[ UPDATE ]
Inmiddels is bekend geworden dat HMG en Jos Verstappen een deal hebben. HMG zal Jos Verstappen ondersteunen als hij terugkeert naar de Formule 1.

“We zijn ontzettend blij en trots op de samenwerking met de HMG Groep”, aldus Huub Rothengatter, de manager van Jos, in een reactie. “Het is fantastisch dat, naast de al bestaande sponsors, een bedrijf als HMG, toch niet de eerste de beste, zich achter Jos schaart om hem te steunen in zijn terugkeer naar de Formule 1. Het bevestigt maar weer eens hoe groot de populariteit van Jos nog altijd is.”

Volgens de geruchten zouden Jos Verstappen en Christijan Albers wel eens samen voor KL Minardi gaan rijden, Rothengatter hierover:
“Hoe dat verhaal nu weer in Godsnaam de wereld ingeholpen is, ongelooflijk. Het is niet ons idee geweest, dat mag toch wel duidelijk zijn. Wij staan absoluut niet achter dat verhaal.”
En dan, gekscherend: “je moet in het woordenboek maar eens opzoeken wat de term ‘double dutch’ betekent; koeterwaals, kromtaal, brabbelen. Laten we het daar maar op houden.”

Het is nu wachten op Lost Boys, dit bedrijf zal geen overeenkomst aangaan met Verstappen maar met KL Minardi. Lost Boys liet ons vanmiddag weten spoedig meer bekend te maken.

Loading