Ilse Media sponsor Albers

[photo1]Naast Lost Boys heeft Christijan Albers ook een ander internetbedrijf aan zich weten te binden, vandaag werd bekend dat de Ilse Media ook sponsor wordt van de Nederlandse Formule 1 coureur. Het Nu.nl-logo zal op de bolides, kleding, en pitboxen van te zien zijn. Ilse Media is eigenaar en beheerder van een groot aantal internetwebsites waaronder nu.nl en de zoekmachine Ilse.

Voor Paul Molenaar, algemeen directeur van Ilse media, was het sponsoren van Albers een makkelijke beslissing: “Er zijn veel raakvlakken tussen Christijan en Nu.nl, maar de duidelijkste is natuurlijk snelheid. Nu.nl is door haar snelle nieuws en snelle site de nummer 1 nieuwssite geworden. Bovendien is ook sport een belangrijk onderdeel van Nu.nl.”

Christijan Albers is zelf erg te spreken over de samenwerking. “We hadden al een goede relatie met de ilse media groep en ik vind het fantastisch dat NU.nl dit seizoen achter me staat.”

Nu.nl zal overigens ook haar lezers en klanten gaan betrekken in de sponsorship van Albers. “De verwachting is dat wij nog wel met een speciaal evenement zullen komen rondom Formule 1 en Christijan Albers,” aldus Molenaar. “Details kunnen we nog niet geven, maar met het management van Albers zijn diverse opties besproken. En welke ook doorgaat: fun wordt het altijd.”

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading