Jordan niet goed genoeg

[photo1]Teambaas van Jordan Ford, Eddie Jordan, heeft vandaag verklaard dat zijn team niet goed genoeg meer is. Ook technisch-directeur Gary Anderson heeft aangegeven dat er iets chronisch mis is met de Jordan EJ13.

“Ik ben bang dat we te weinig grip hebben, dan is dit nog maar het begin van het verhaal”, aldus technisch-directeur Gary Anderson. “We hebben nog steeds dezelfde auto als aan het begin van het seizoen, er is nauwelijks iets veranderd. We ontwikkelen de auto niet door, spijtig voor de coureurs, maar het frustreert mij ook.”

In 1999 was Jordan nog een van de kanshebbers voor de wereldtitel, sinds die tijd is het team alleen maar achter uit gegaan. Het team kampt nu met een gebrek aan geld waardoor de bolide, die problemen kent, niet kan worden door ontwikkelt.

“We hebben dit jaar een klein budget”, aldus Eddie Jordan. “We weten wat er moet gebeuren om de auto’s sneller te maken, maar het ontbreekt ons aan financiële middelen. We krijgen het dit jaar nog moeilijk, met alle respect, vechten met de Minardi’s dat is niet wat ik wil.”

Daarnaast lijkt de kans klein dat Gaincarlo Fisichella aan het eind van het jaar bij het team blijft. De Italiaan is gefrustreerd en is momenteel met Sauber in gesprek.

“Ik moet nu hopen op regen”, aldus Gaincarlo Fisichella. “Onze bolide is gewoon niet snel genoeg, in de regen is onze bolide wel redelijk goed. Regen, dat is eigenlijk onze enige kans om een mooi resultaat te behalen.”