Jordan & Trust: geen presentatie maandag

[photo1]Diverse Nederlandse internetsites melden inmiddels dat Jos Verstappen aanstaande maandag bij Jordan zal worden gepresenteerd. Wij hebben bij Trust en Jordan geïnformeerd, zij zeggen allebei dat er nog geen contract is en dat er maandag geen presentatie zal zijn

“Nee, er is geen presentatie op maandag” verteld de perswoordvoerder van Jordan ons. Bij de hoofdsponsor van Verstappen wordt het bericht opnieuw ontkend.

“Zo gauw er nieuws is dan horen jullie dat”, aldus Muriël Wolda. “Maandag zal er door Trust geen persconferentie worden gegeven, ook zal er niets bekend gemaakt worden.”

Gisteren meldde een Nederlandse Formule 1 internetsite dat Jordan diverse uitnodigen zou hebben verstuurd, in deze uitnodiging werd de pers uitgenodigd voor de Jordan presentatie. Volgens deze website zou Jordan aanstaande maandag Jos Verstappen en Allan McNish als coureurs presenteren, Nick Heidfeld zou testcoureur worden.

Ook het management van Jos Verstappen ontkent. Het Verstappen kamp liet weten dat de onderhandelingen positief verlopen maar dat er nog niets is getekend. Voorlopig zullen de Jos Verstappen fans dus opnieuw geduld moeten tonen.

Loading