Justin Wilson onder druk

[photo1]De Jaguar piloot Justin Wilson komt steeds meer onder druk te staan. Wilson moet dit seizoen nog in de Jaguar presteren, doet hij dit niet, dan mag de Brit op zoek naar een ander stoeltje.

Vandaag liet Jaguar opnieuw weten teleurgesteld te zijn dat er slechts een coureur van het team WK-punten heeft behaald. Alleen Mark Webber wist WK-punten te halen, Antonio Pizzonia die later werd vervangen door Justin Wilson hebben beide nog geen enkel punt behaald. Wilson heeft pas drie Grand-Prix gereden, daarin wist hij de finish nog niet te halen.

Wilson viel weliswaar met technische mankementen en met veel pech uit, hier lijkt Jaguar echter geen boodschap aan te hebben. Momenteel praat Jaguar al met diverse andere coureurs, het geld van enkele coureurs kan het team ook goed gebruiken.

Jos Verstappen lijkt één van de kanshebbers te zijn, ook Alexander Wurz schijnt goede papieren te hebben. De lange Oostenrijker heeft weliswaar een contract met McLaren, McLaren zou er echter wel oren naar hebben om Wurz uit te lenen. Verstappen zou overigens flink voor een Jaguar stoeltje moeten betalen.