Karthikeyan dichtbij teststoeltje Williams?

[photo1]Narain Karthikeyan heeft in de Indiase media verklaard dat hij volgend jaar opnieuw Formule 1 zal rijden, de 28-jarige coureur zegt zijn plannen spoedig bekend te maken. Karthikeyan reed dit jaar voor Jordan/ Midland maar zal daar volgend seizoen niet in actie komen, de onderhandelingen tussen Karthikeyan en zijn voormalige team zijn namelijk al enige tijd stopgezet.

De Indiër aast nu op het derde stoeltje van Williams en BMW.
“Ik ben in gesprek met een aantal teams, ik doe hier verder geen uitspraken over”, aldus Narain Karthikeyan. “Het tweede stoeltje bij Midland kan ik vergeten. Als derde coureur bij een beter team ben ik misschien wel beter in staat om mijn kwaliteiten te tonen, in 2007 zou ik dan mogelijk als racecoureur terug kunnen keren.”

“Bij Midland verwacht ik dat Tiago Monteiro het tweede stoeltje krijgt, hij krijgt veel steun uit eigen land. Ik zelf ben druk bezig en heb mijn toekomst in de Formule 1 voor volgend seizoen veilig gesteld. Ik zal mijn plannen spoedig bekend maken.”

Het lijkt erop dat Narain Karthikeyan bijna rond is met Williams. Dit zou slecht nieuws zijn voor Robert Doornbos die ook met Williams in gesprek is. Karthikeyan heeft echter een flinke zak met sponsorgeld, sponsorgeld dat Williams hard nodig heeft. BMW en B.A.R zijn overigens ook nog op zoek naar een derde coureur.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading