Kort nieuws

* Stephanie Sheene, de weduwe van Barry Sheene, zal dit jaar de Grand-Prix van Australië afvlaggen. Barry Sheen zou vorig jaar de Grand-Prix afvlaggen maar kon dit niet omdat hij te ziek was, een dag na de Grand-Prix overleed Sheene op 52-jarige leeftijd aan kanker. Sheene was populair in Australië, jarenlang voorzag hij de Formule 1 races van commentaar. Stephanie zou graag Jenson Button als eerste afvlaggen.

* ID&T gaat Christijan Albers ondersteunen als persoonlijke sponsor. De Larenaar en ID&T zijn een langdurige relatie aangegaan. Christijan zal worden ingezet om de merken ID&T en Sensation te exporteren. ID&T is marktleider in dance en zal te zien zijn op internetsite en merchandise van Albers. De DTM coureur zal na de races ook regelmatig te horen zijn op de radiozender van ID&T.

* Het Albert Park circuit in Melbourne zal komende nacht 100.000 liter water over zich heen krijgen. De organisatie van de in Melbourne gehouden Swimming Pool and Spa Expo heeft na afloop van de beurs het water geschonken aan de organisatie van de race, om het gras naast de baan te verzorgen. Sinds de enorme droogte van vorig jaar in Australië rusten er nog steeds ristricties op het gebruik van water.

Loading