Krijgt Albers McLaren test?

[photo1]In de Duitse media circuleren momenteel verhalen die melden dat Christijan Albers in december van dit jaar voor McLaren zal gaan testen. De sportchef Mercedes, Nortbert Haug, zou deze test als beloning voor het sterke optreden van de Nederlander in het DTM kampioenschap hebben geregeld.

Albers reed dit jaar zeer sterk in het DTM kampioenschap, de Mercedes coureur verloor de DTM-titel in de laatste race door een klapband aan Bernd Schneider. Bij Mercedes maakte Albers echter veel indruk, waarschijnlijk zal Albers volgend jaar zal opnieuw voor Mercedes om de DTM-titel gaan strijden.

Begin dit jaar werd Albers nog met de Formule 1 teams van Jordan en Minardi in verband gebracht. Minardi koos echter op het allerlaatste moment voor Jos Verstappen en Justin Wilson, de test bij Jordan ging onder druk van Mercedes niet door. Nu Albers waarschijnlijk een test bij McLaren zal krijgen zal hij zich 100% op zijn rol bij Mercedes gaan concentreren. In 2005 zou de Nederlander dan de Formule 1 in willen.