Kubica is hot

[photo1]Robert Kubica is één van de meeste gewilde coureurs voor volgend jaar. De 23-jarige Pool rijdt dit seizoen zeer sterk voor BMW Sauber. Kubica staat momenteel met 28 punten als vierde in de WK-stand, slechts 6 punten achter WK-leider Lewis Hamilton.

Het contract van Kubica met BMW Sauber loopt aan het einde van dit jaar af. Ferrari en Renault zouden al interesse in Kubica hebben getoond. Daarnaast wil ook BMW Sauber het contract met haar coureurs graag verlengen.

BMW Sauber wil deze zomer haar coureurs voor volgend jaar bekend maken.
“Ik wil gewoon de best mogelijke optie, we zullen zien wat dat zal zijn”, aldus Kubica. “Ik concentreer me nu alleen op dit jaar, ik wil zo goed mogelijk presteren. Daarna zullen we wel zien.”

Volgens recente berichten in de Duitse media zijn Kubica en BMW Sauber al enige weken in gesprek met elkaar. BMW Sauber zou de Pool een sterk verbeterde aanbieding hebben gedaan. Volgens de Duitse media probeert het management van Kubica echter het onderste uit de kan te krijgen door te schermen met interesse van andere Formule 1 teams.

Loading