Lost Boys en Minardi?

[photo1]Het Nederlandse software bedrijf Lost Boys is volgend jaar waarschijnlijk sponsor van Minardi. In de paddock van Indianapolis gaan er sterke geruchten de ronde, teambaas Paul Stoddart zou momenteel nog in gesprek zijn met Lost Boys.

Lost Boys is nu nog sponsor van Arrows, dit team komt echter vanwege financiële problemen niet meer in actie. Lost Boys wilde eind vorig jaar al van het contract af, het contract liep echter nog een jaar door.

Nu Jos Verstappen volgend jaar waarschijnlijk voor Minardi rijdt ligt de link met Lost Boys wel erg voor de hand. De directeur van Lost Boys is gecharmeerd van Verstappen, de directeur Michiel Mol kart immers regelmatig met Verstappen.

Als Verstappen tekent bij Minardi dan kan het team van Paul Stoddart ook rekenen op de steun van TCC. Dit bedrijf uit Breda hielp het team van Minardi al eerder, TCC is namelijk ook verbonden aan Christijan Albers. Ook kan Paul Stoddart bij een mogelijke komst van Verstappen rekenen op Trust. Het bedrijf dat bouwt aan een nieuw kantoor in Dordrecht is immers een persoonlijke sponsor van Verstappen.

Ook schijnt Minardi in onderhandeling te zijn met Red-Bull. Ook Jordan is met de Oostenrijke frisdrankenfabrikant in onderhandeling. Red-Bull wil af van Arrows en zoekt dus een nieuw team, mogelijk koopt Red-Bull voor volgend seizoen een aantal aandelen bij Minardi.

Loading