Maakt Verstappen nog kans? | update

[photo1]Eerder deze week verbrak het management van Jos Verstappen de onderhandelingen met de Formule 1 renstal van Jordan. Nadat Nick Heidfeld is gepresenteerd door Jordan, en Jordan’s sponsor Benson & Hedges een Brit als tweede coureur wil lijkt Jos Verstappen geen enkele kans meer te hebben op het felbegeerde Jordan stoeltje.

Toch denkt men hier in Engeland anders over. De website van de BBC meld dat Jos Verstappen waarschijnlijk de teamgenoot van Nick Heidfeld zal worden, dit ondanks dat de onderhandelingen tussen beide partijen eerder deze week vast liepen. Jordan zou het geld van Verstappen nodig hebben, de Nederlander zou op zijn beurt het laatste stoeltje in de Formule 1 nodig hebben als hij zijn Formule 1 ambities waar wil maken.

In de grote Britse krant The Daily Telegraph citeerde men Eddie Jordan. Volgens die krant zei Eddie Jordan in een interview dat hij dit jaar met Nick Heidfeld en Jos Verstappen in actie zal komen.

Natuurlijk blijven het allemaal geruchten, maar het is allerminst vreemd dat Jordan niet op deze geruchten wil reageren. Ook Jos Verstappen wenst niet te reageren. Op de vraag of hij weer door Jordan is benaderd zegt Verstappen dat hij daar niets over kan zeggen.

De komende weken zullen duidelijkheid moeten brengen. Eerder deze week leken alle kansen van Jos Verstappen verkeken, in de Formule 1 is echter alles mogelijk. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Update
De manager van Verstappen, Raymond Vermeulen, reageerde vanavond in de online krant van de telegraaf op de bevestiging van Nick Heidfeld.

“We hebben niets meer gehoord”, aldus Raymond Vermeulen. “Dat is het risico dat we hebben genomen door te stoppen met onderhandelen. De situatie is bij ons onveranderd, wij wachten af.”

Loading