McLaren komt met verbeteringen

De Formule 1 renstal van McLaren zal tijdens de Grand-Prix van Maleisië met verbeteringen komen. De Engelse renstal stelde dit weekend teleur, het gat met Ferrari, Williams, en Renault is te groot, dit gat wil McLaren nu zo spoedig mogelijk dichten.

Op het circuit van Sepang zullen Raikkonen en Coulthard waarschijnlijk de beschikking krijgen over een nieuwe voorvleugel. Volgens het team is deze voorvleugel een grote stap voorwaarts, het onderstuur moet hiermee uit de bolide verdwijnen.

“Ik had dit echt niet verwacht”, aldus David Coulthard. “We hebben al zoveel getest, ik weet dat we meer grip moeten zoeken en dat we meer uit de banden moeten halen, maar ik had niet verwacht dat het gat zo groot zou zijn. Ik denk dat het gat in Maleisië kleiner zal zijn, zeker als je bedenkt dat de nieuwe voorvleugel er dan zal zijn.”

Kimi Raikkonen moest uitvallen met een kapotte Mercedes motor, Mercedes gaat uitzoeken wat hier de oorzaak voor is. Niet alleen McLaren heeft haar zaakjes niet goed voor elkaar, Mercedes laat ook steken vallen.

Loading