McLaren verlengt contract Tag Heuer

[photo1]McLaren heeft het contract met TAG Heuer met enkele jaren verlengt. TAG Heuer doet dit nadat het vorige week een belangrijke marketing campagne met David Coulthard in de hoofdrol startte.

“Ik ben trots om in een belangrijke marketing champagne van TAG Heuer te spelen.” aldus David Coulthard. “Ik kocht mijn eerste TAG heuer horloge toen ik elf was, tegenwoordig heb ik een grote collectie. Ik vond het leuk om de portretten te maken, toch vind ik het nog steeds vreemd om mijn gezicht op tv of in tijdschriften te zien.”

De campagne van TAG Heuer promoot een horloge dat in samenwerking met McLaren is ontwikkeld. De promotie campagne durt 8 maanden en zal in meer dan 100 landen te zien zijn (waaronder Nederland en België).

TAG Heuer is een van de belangrijke partners van McLaren. De samenwerking loopt al 15 jaar, in de jaren “80 betaalde TAG Heuer bijvoorbeeld de Porsche motoren die McLaren gebruikte.

TAG Heuer en McLaren hebben al 8 wereldkampioenschappen behaald. TAG Heuer is tegenwoordig onderdeel van het concern LVMH.

Loading