McNish niet verrast

[photo1]De Schot Allan McNish was niet verrast nadat gisteren bekend is gemaakt dat zijn contract bij Toyota niet word verlengt.

“Ik wist ongeveer twee à drie weken geleden dat dit kon gebeuren” aldus McNish. “Toyota keek naar andere opties, maarja dat is autosport.”

“Wat me wel een beetje verrast is dat Mika Salo ook mag vertrekken. Dit is wel een erg grote verandering. Ik weet niet waarom we weg moeten, dat moet je aan Toyota vragen”

“Ik zie mijn toekomst nog steeds positief. Elke keer als er een deur sluit dan gaat er een andere voor me open, zo is het altijd gegaan in de autosport. Ik heb al enkele aanbiedingen, dus kansen zijn er genoeg.”

[photo2]”Ik denk echter niet anders over de resteren vier races. Ik herken dit gevoel toen ik sportcars reed bij Porsche, zij maakten ook bekend te stoppen terwijl ik nog enkele races voor ze moest rijden. Ik blijf mijn best doen en hoop het beste te maken van de resterende vier Grand-Prix.”

Loading