Midland wil Davidson

[photo1]Adrian Burgess, de sportief-directeur van Jordan/ Midland, heeft in het Britse blad Autosport laten optekenen dat zijn team interesse heeft in Anthony Davidson. Davidson is momenteel testcoureur bij B.A.R en maakte vorig jaar een zeer goede indruk als derde rijder.

“We zijn met onze huidige coureurs in gesprek voor volgend jaar”, aldus Burgess. “Het is zeker niet zo dat we twee betalende coureurs moeten hebben. We zijn in Anthony Davidson geinterreseerd omdat hij een groot talent is en veel ervaring heeft. Een coureur met zijn ervaring zou ons kunnen helpen met de ontwikkeling van de auto.”

Davidson schijnt wel oren naar het Jordan team te hebben omdat hij maar als te graag Grand-Prix wil rijden. B.A.R lijkt Davidson volgend jaar opnieuw te passeren, het is dan ook zeer waarschijnlijk dat de Brit B.A.R zal verlaten. BMW wordt overigens ook met Davidson in verband gebracht.

Anthony Davidson wil overigens niet betalen voor racestoeltjes. De Engelsman wil dit niet omdat hij het geld niet heeft maar uit principe. Jordan lijkt dan ook alleen een optie voor Davidson te zijn als de Engelsman geen sponsorgeld hoeft mee te brengen.

In 2002 reed Davidson al twee Grand-Prix voor Minardi, in beide races viel hij vroegtijdig uit.

Loading