Minardi dag op circuit Imola

[photo1]Na de Grand-Prix van Japan is het seizoen 2002 voor de meeste teams beëindigd, maar niet voor Minardi. Het team komt op 27 oktober naar Imola om de fans de gehele dag te vermaken, het team wil haar 9e plek in constructeurs kampioenschap vieren.

De two-seaters van Minardi en het PS01 chassis zullen aanwezig zijn. Diverse fans die uit het publiek zullen worden gehaald zullen het geluk hebben om achter in de two-seater te mogen stappen. Daarnaast worden diverse sponsors, vips, en media meegenomen in de Minardi two-seater.

[photo2]Matteo Bobbi, Giorgio Pantano, Matteo Bobbi, David Saelens, Christijan Albers, en Sergey Zlobin zullen de bolides besturen. Zlobin neemt plaats in de Minardi PS01, de rest zal rijden in de Minardi two-seater. Ook teambaas Paul Stoddart heeft toegezegd te rijden in de two-seater.

“Het is een moeilijk seizoen geweest, maar er is wat te vieren want Mark Webber heeft twee punten behaald” aldus teambaas Paul Stoddart. “De Minardi dag geeft ons de kans om onze fans, partners, en sponsoren te bedanken voor hun steun. Minardi houdt van racen, daarom gaan we dit op 28 oktober ook demonstreren voor de fans.”

Loading