Minardi fandag geslaagd

[photo1]Vandaag hield Minardi haar jaarlijkse “Minardi day” op het circuit van Imola in San Marino. Er kwamen 5000 mensen op het evenement af.

De coureurs Giorgio Pantano, Alex Yoong, en Matteo Bobbi en teambaas Paul Stoddart namen in de Two-seaters 39 mensen mee. Deze mensen kregen de rit van hun leven toen ze met hoge snelheid over het 4.927 kilometer lange circuit van Imola reden.

[photo2]Sergey Zlobin reed in de Minardi PS01 (2001) enkele rondes met bijhorende pitstops om het publiek te vermaken. Ook teambaas Paul Stoddart reed enkele ronden. Daarna kwam het Formule Renault Junior team van Minardi in actie.

[photo3]De fans konden voor 5 euro de pitstraat in om de pitstops van dichtbij te bekijken. Toegang tot het circuit was overigens gratis. De fans en media kregen voor de laatste keer de kans om het huidige Minardi en haar coureurs te bekijken, volgend jaar zal de samenstelling van het team helemaal anders zijn.

“Een mooie manier om dit fantastische jaar af te sluiten” aldus Paul Stoddart. “Ik heb me niet meer zo vermaakt sinds dat we in Australië twee WK-punten wisten te behalen. Het doet me goed om enkele duizenden fans te zien onder een mooie stralende zon. Ik wil onze partners, sponsoren, Asiatech, het Formule 3000 team, en Minardi F1x2 graag bedanken voor hun medewerking aan dit fantastische seizoen. Heel simpel, zonder hun was dit nooit mogelijk geweest”

Loading