Minardi op de A1-ring

[photo1]In de Oostenrijkse Styrian bergen weerklonk gisteren het geluid van Formule 1 bolides. De two-seaters van het Minardi team deden het circuit van de A1-ring aan, dit was de eerste keer dat de two-seaters dit jaar in Europa waren.

De coureurs Alex Yoong, David Saelens, Alex Sperafico, en teambaas Paul Stoddart hadden het er maar druk mee. De vier mannen namen maar liefst 50 mensen mee in de two-seaters.

[photo2]Voor de ogen van 5000 mensen hielden de two-seaters ook een race, maar liefst 8 Minardi two-seaters kwamen in actie. Na de race deelden de coureurs en teambaas Paul Stoddart lange tijd handtekeningen uit.

“Wat een fantastisch circuit” aldus Paul Stoddart. “De passagiers hebben een fantastische rit gehad, de coureurs vonden het ook fantastisch. We begonnen zelfs naar onze rondetijden te kijken, dit betekende dat de passagiers nog enthousiaster raakten. Het is opnieuw een zeer geslaagde dag voor Minardi, we willen het groot aantal fans dat ondanks het slechte weer toch naar het circuit kwam bedanken.”

Loading