Minardi optimistisch na kwalificatie

[photo1]De Minardi coureurs Mark Webber en Alex Yoong kwalificeerden zich vandaag als 21e en 22e. Toch is het Italiaans/ Engelse team optimistisch omdat het dit weekend nog geen enkel technisch probleem kende.

“Ik denk dat het voor iedereen een moeilijke kwalificatie was” aldus Mark Webber. “Toen ik de baan opging had ik zeer weinig grip op de baan, daarnaast kende ik problemen met de balans. Ik heb het hoogst haalbare eruit gehaald. We hebben de balans verbeterd, ook denk ik dat we een goede bandenkeus hebben gemaakt. Ik denk dat we morgen beter zullen zijn dan andere, we zullen zien.”

[photo2]”Ik ben teleurgesteld” aldus Alex Yoong. “Ik had het vandaag veel beter kunnen doen. De balans was goed, de achterwielen blokkeerde echter steeds. We gaan nu enkele veranderingen aanbrengen en we hopen dat het morgen een stuk beter gaat.”

Teambaas Paul Stoddart:
“Onze posities 21e en 22e klinken niet erg goed, maar beide coureurs deden het goed als je naar de omstandigheden kijkt. We kijken uit naar de race van morgen. Wie weet? Er kan veel gebeuren als je vanaf deze posities start.”

Loading