Minardi schittert op Donnington

[photo1]Gisteren kwamen de two-seaters van Minardi voor de laatste keer van dit jaar in actie. Dit keer was Minardi op het circuit van Donnington te vinden, in opdracht van Wilux, Trust, en Bridgestone werden diverse gasten rond gereden.

Verstappen, Bruni, Kiesa, Liuzzi, en teambaas Paul Stoddart bestuurden de bolides. In totaal werden 66 mensen rond gereden en werd er maar liefst 625 kilometer afgelegd.

“Een mooie dag voor mijn sponsoren” zo verteld Jos Verstappen. “Ik heb 25 mensen rond gereden, ik heb ze goed vermaakt denk ik. Ik wil al mijn sponsoren graag bedanken voor hun steun in het afgelopen seizoen. Ook wil ik Paul Stoddart bedanken, ik heb dit seizoen goed met hem samengewerkt. Ik heb me vandaag goed vermaakt.”

Nicolas Kiesa,
“Opnieuw een mooie dag met het Minardi team, ik heb een fantastische dag gehad. Donnington is een van mijn favoriete circuits en ik hou ervan om in een Formule 1 bolide te rijden. Ik heb mijn vader vandaag zelf rond gereden, nu weet hij ook hoe het is om in een Formule 1 bolide te rijden. Hij heeft nu ineens een hele andere kijk op de Formule 1.”

Gianmaria Bruni
“Ik ben blij om deel uit te maken van de Minardi familie. Ik heb weer enkele mensen kunnen laten zien hoe het is om een Formule 1 bolide te rijden. Ik kijk uit naar volgend jaar.”

Paul Stoddart – teambaas
“Een nieuw record, in een dag hebben we maar liefst 66 passagiers meegenomen in onze bolides! Onze sponsors hebben een mooie dag gehad en hun gasten zijn goed vermaakt. Ik wil de coureurs graag bedanken, ook wil ik de Engelse en Italiaanse monteurs bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar.”