Minardi valt op dankzij nieuwe sponsor

[photo1]Het team van Minardi valt vanaf de Grand-Prix van Frankrijk op in de pitsstraat. Sinds die Grand-Prix maakt het team namelijk gebruik van een krik met daarop een zogenaamde Trilly Led driehoek.

Deze driehoek is ontwikkeld en wordt geproduceerd door het Italiaanse bedrijf Vire. Dit bedrijf ondertekende vandaag een sponsorovereenkomst met Minardi. De Trilly Led driehoek is voor consumenten gemaakt en wordt gebruikt als stopteken voor gevaarlijke situaties op de openbare weg. Het teken is zelfs in zeer sterk zonlicht zichtbaar.

Dankzij de driehoek kunnen de Minardi coureurs beter zien waar zij hun bolide tot stilstand moeten laten komen. Gianmaria Bruni en Zsolt Baumgartner zeiden na de Franse Grand-Prix er beiden voordeel bij te hebben gehad.

“We zijn blij met deze nieuwe sponsor”, aldus teambaas Paul Stoddart. “Dit nieuwe product dat wereldwijd verkrijgbaar is draagt ook nog eens bij tot een veiligere situatie op de openbare weg. Wij hebben het tijdens de Grand-Prix van Frankrijk voor het eerst getest, en met resultaat, we zijn er zeer over te spreken.”