Nieuwe video’s in de shop

Dankzij onze partner Dirk F1 zijn er nu weer een aantal nieuwe video’s te bestellen. Deze video’s zijn vanaf nu in onze populaire videoshop te vinden (klik op shop).

F1 THE TEAM MCLAREN 1993
Documuntaire over het McLaren team uit 1993, deze serie bestaat uit 7 delen. Fraaie beelden vanachter de schermen, met werkelijk schitterende beelden van Ayrton Senna. NU TE KOOP!

1 videoband (210 minuten)
13 euro

Ayrton Senna: The history
FUIJ TV (Japanse TV) maakte deze werkelijk fantastische special over het leven van de legendarische Ayrton Senna Da Silva. Een zeer boeiende kijk op het leven van Ayrton Senna met nog nooit eerder vertoonde TV-beelden. Deze special is alleen in Japan uitgezonden, in de Benelux was deze serie nog niet verkrijgbaar en is nog nooit uitgezonden op T.V.

De special is wel in het Japans, maar alle interviews zijn in het Engels. De video bestaat hoofdzakelijk uit interviews van Senna, in deze interviews verteld Senna openhartig over zijn leven. Uniek beeldmateriaal voor de Senna fans, dit mag niet ontbreken in Uw collectie!

3 videobanden (305 minuten)
35 Euro

Alle deze video’s zijn vanaf nu bestellen, na het plaatsen van de bestelling heb je de video’s binnen 2 dagen in huis. Surf nu naar onze shop en klik op bestellen om de bestellijst in te vullen.

Loading