Ook ophanging Jaguar vervangen

Ook de ophanging van de Jaguar R3 is vervangen, volgens het team zitten daar ook enkele fouten in. Bij Jaguar heeft de voorkant van de bolide last van hevig onderstuur, nadat het team zich vorige terugtrok van een testsessie op Barcelona om de problemen met de voorvleugel te begrijpen lijkt nu ook de ophanging niet geheel vlekkeloos te ontworpen zijn.

Volgens teambaas Niki Lauda komen de gegevens uit de windtunnel niet overheen met de werkelijkheid. Jaguar heeft grote problemen met de windtunnel in Calafornie, het team is gevestigd in Engeland maar moet voor windtunneltest uitwijken naar de Verenigde-Staten.

Jaguar wilde de windtunnel van Arrows kopen, het team testte enkele keren in deze ultra moderne windtunnel maar de deal ketste vervolgens af. Jaguar heeft nu plannen om een nieuwe moderne windtunnel in Bedford te gaan bouwen, het duurt echter nog ruim 1 jaar voordat deze gereed is.

Jaguar heeft nu de oude ophanging vervangen voor een nieuwe, deze nieuwe ophanging die in een paar dagen tijd is ontworpen moet volgens Lauda een grote stap voorwaarts zijn.

Loading