Ophanging Button was gebroken

[photo1]Jenson Button verloor vandaag een zekere derde plaats. Button reed met nog een ronde te gaan comfortabel op een fantastische 3e plek. In de laatste ronde moest Button Michael Schumacher echter nog voorbij laten.

In de 55e ronde van de race brak de ophanging van de Renault bolide. Button reed in sommige bochten op 3 wielen, daardoor verloor hij in de laatste ronde maar liefst 14 seconden.

“Met een 4e plaats ben ik ook tevreden” aldus Button. “Ik kon de derde plaats makkelijk vast houden, maar in de Formule 1 kun je niets plannen.”

“Bij het ingaan van ronde 55 voelde ik iets breken. In de laatste bocht van dezelfde ronde kwam ik erachter dat dit de ophanging was. Toch is het een fantastisch resultaat voor het team maar ik ben toch wel een klein beetje teleurgesteld omdat ik niet op het podium stond.

Loading