Opnieuw Pizzonia

Niet Ralf Schumacher maar Antonio Pizzonia zal in de Hongarije opnieuw in de tweede BMW Williams F1 bolide zitten. Schumacher is nog niet hersteld van zijn verwondingen die opliep bij de Amerikaanse GP, de doctoren gaven de Duister dan ook geen toestemming te rijden.

“Ik ben blij opnieuw het vertrouwen van het team te krijgen”, aldus Antonio Pizzonia. “Ik ben naar Brazilië geweest naar de Duitse Grand-Prix. Ik ben bij mijn familie geweest en heb een fijne tijd gehad. Ik heb me bij temperaturen van boven de 35 graden Celsius optimaal voorbereid op de komende Grand-Prix. Ik ben in topvorm, dat wil ik volgende week laten zien.”

Het is niet bekend wanneer Schumacher nu weer zal instappen. De Duitser heeft nog steeds last van een hersenschudding, mocht hij nu instappen dan kunnen zijn hersenen beschadigd raken en kan hij zelfs in het ernstige geval overlijden. Schumacher moet veel rusten, dit is de enige manier om te herstellen. Kijk er dus niet raar van als Antonio Pizzonia dit seizoen naast de Grand-Prix van Hongarije nog meer Grand-Prix mag verrijden.

Loading