Orange naar Citroën?

[photo1]De Britse telecom gigant Orange is in gesprek met het Rally team van Citroën over een mogelijk sponsorcontract. Orange is nu hoofdsponsor van het Formule 1 team van Arrows, dit contract loopt aan het eind van dit jaar af.

Orange werd begin 2000 binnengehaald bij Arrows, Orange betaalde toen 105 miljoen Euro voor een driejarig sponsorcontract met Arrows.

Arrows verbrak toen ronderecord na ronderecord en kwam vaak in beeld. Nu valt de tijd dat Arrows op TV is Orange tegen, daarom zou men op zoek zijn naar een nieuw team.

Orange sprak al eerder met Renault, Renault wilde het geel/ blauwe kleurenschema niet veranderen en wees Orange daarom af. Naar verluidt is DHL nu in gesprek met Renault.

Orange praat nu met Citroën dat uitkomt in het rally kampioenschap. De bolides van Citroën worden volgend seizoen mogelijk oranje gespoten.

Arrows zal op zoek moeten gaan naar een nieuwe hoofdsponsor, het voormalige team van Jos Verstappen verloor de laatste 1,5 jaar al veel sponsoren. Daarnaast kent het team financiële problemen.

Juist nu de prestaties van Heinz Harald Frentzen en Arrows weer wat opleven lijkt de hoofdsponsor Orange dus af te haken.

In Nederland zal Orange binnenkort ook operatief worden, Dutchtone is eigendom van Orange. De naam Dutchtone zal binnenkort in Orange veranderen.

Loading