Pantano naar Jordan

[photo1]Jordan heeft zojuist officieel bekend gemaakt dat Giorgio Pantano de teamgenoot van Nick Heidfeld zal worden. De 25-jarige Italiaan zal 5 miljoen Euro aan sponsorgeld meenemen.

Het is Jos Verstappen dus niet gelukt om een stoeltje te bemachtigen. De Nederlander praatte de afgelopen dagen nog met Eddie Jordan, beide partijen konden het echter niet eens worden.

[photo2]”Pantano was de afgelopen drie jaar voor in het Formule 3000 veld te vinden, hij is klaar voor de Formule 1″, aldus Eddie Jordan. “We hebben nu het beste coureursduo als je kijkt naar de jeugd, ervaring, en kwaliteit. Nick en Giorgio zijn allebei erg snel en erg gretig. Ik kan niet wachten om de eerste race te zien!”

Pantano reed de afgelopen 3 jaar met wisselend succes in de Formule 3000, eerder testte hij al voor Williams, Benetton, en McLaren. Bij Jordan maakte de Italiaan afgelopen week een goede indruk.

“Ik ben zo blij”, aldus Giorgio Pantano. “Ik wil Eddie Jordan bedanken voor de kans die hij me gegeven heeft. Ik ga er alles aandoen om goede resultaten te behalen. Ik kijk er naar uit om nog een paar keer te testen, en ik kijk heel erg uit naar mijn eerste Grand-Prix.”

Loading