Positie Pizzonia niet onder druk

[photo1]Jaguar Racing heeft ontkend dat de positie van Antonio Pizzonia onder druk staat. Volgens de Britse Formule 1 renstal is het nog te vroeg om een oordeel over de Braziliaan te vellen.

Volgens de geruchten in de paddock zijn er al enkele coureurs geweest die met Jaguar hebben gesproken om Pizzonia te vervangen. Pizzonia kon de eerste drie Grand-Prix niet veel indruk maken. Pizzonia kan Mark Webber voorlopig nog niet bij houden, daarnaast crashte de Braziliaan de afgelopen twee Grand-Prix.

“Ik weet niet waar de verhalen vandaan komen, maar ze kloppen niet” aldus woordvoerder van Jaguar Nav Sidhu. “Pizzonia heeft pas drie Grand-Prix gereden, het is nog te vroeg om een oordeel te vellen. Daarnaast kan Pizzonia maar gelimiteerd testen en heeft hij veel technische problemen gekend. We hebben nog steeds alle vertrouwen in Pizzonia. Pizzonia is erg snel, helaas is er dat dit seizoen nog niet uitgekomen.”

Jaguar heeft dus nog vertrouwen in Pizzonia. Pizzonia kan het zich echter niet veroorloven om veel fouten te maken, dan zou het wel eens snel gedaan kunnen zijn met de carriere van Pizzonia bij Jaguar.

Loading