Probleemloos debuut Spyker F8-VII

[photo1]Christijan Albers heeft vandaag de eerste ronden gereden in de nieuwe Spyker F8-VII Ferrari. Op het circuit van Silverstone kwam de Nederlander met Spyker voor het eerst in actie sinds de Grand-Prix van Brazilië van vorig jaar.

De omstandigheden op het circuit van Silverstone waren wisselvallig. Desalniettemin kon Albers meer dan probleemloze kilometers rijden. Het team concentreerde zich vooral op systeem checks en het vergaren van data voor de eerste serieuze test op het circuit van Barcelona volgende week.

[photo2]”Het was een goede dag, ondanks de slechte weersomstandigheden”, aldus Christijan Albers. “Ik ben blij dat ik aantal ronden met de auto hebben kunnen rijden om deze te leren kennen. We hebben geen grote problemen gekend. We hebben nu een basis voor de test in Barcelona. Zeker omdat Adrian Sutil morgen ook nog kilometers zal maken. Iedereen van het team erg hard gewerkt om de auto zo snel mogelijk gereed te krijgen, bedankt daarvoor.”

Morgen test Adrian Sutil in de nieuwe Spyker. De weeromstandigheden zullen zeer waarschijnlijk opnieuw wisselvallig zijn.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading