Ralf Schumacher naar Renault? [ Update ]

Volgens Willi Weber, de manager van de gebroeders Schumacher, rijdt Ralf Schumacher volgend seizoen voor de Formule 1 renstal van Renault. Webber heeft in de Duitse krant Bild laten weten dat het contract al zo goed als rond is.

“We zijn zo goed als rond met Flavio Briatore”, aldus Willi Weber. “Het ondertekenen van het contract is enkel een formaliteit.”

Ralf Schumacher is ontevreden bij Williams, zijn contract loopt aan het eind van dit jaar af en men kan het niet eens worden over verlenging van dit huidige contract.

Fernando Alonso en Jarno Trulli komen dit seizoen voor Renault uit. Mocht Ralf Schumacher daadwerkelijk bij Renault tekenen dan kan de Italiaan Jarno Trulli op zoek naar een nieuwe werkgever.

[ Update ]
Het Renault F1 Team heeft vanmorgen een persbericht verstuurd met daarin een reactie van Flavio Briatore, de teambaas van de Franse Formule 1 stal benadrukt dat niet met Ralf Schumacher heeft gesproken.

“Ik heb in Melbourne met Willi Weber gesproken, we hebben zeker met elkaar gepraat”, aldus Flavio Briatore. “Maar dat is normaal, we zijn vrienden. Maar ik kan met zekerheid zeggen dat we niet gesproken hebben over een mogelijke transfer van Ralf Schumacher naar Renault.”

Mogelijk heeft Willi Weber geprobeerd met zijn uitspraken de renstal van Williams onder druk te zetten. In juli gaan Williams en Schumacher namelijk opnieuw met elkaar aan tafel zitten.

Loading