Red Bull promoot Superman in Monaco

Red Bull Racing zal voor het derde achtereenvolgende jaar tijdens de Grand Prix van Monaco de aandacht vestigen op een Hollywood-film die binnenkort te zien zal zijn in de bioscoop. Afgelopen jaren was de wagen al eens een reclamezuil voor Terminator III, Ocean’s Twelve en Star Wars – Revenge of the Sith. Dit jaar zal de eer naar de film Superman Returns gaan.

Net als de afgelopen jaren zal het team hoogstwaarschijnlijk met een aangepaste livery dan gaan rijden die helemaal in stijl is van de film. De film vertelt het verhaal van de stripheld Clark Kent, die verandert in Superman wanneer er gevaar dreigt voor de wereld.

Brandon Routh zal de rol van de superheld op zich nemen, tegenspeelster Kate Boswoth zal zijn geliefde Loïs Lane vertolken en Kevin Spacey speelt de rol van Lex Luthor.

Twee jaar geleden maakte het team van Jaguar, zoals Red Bull Racing toendertijd heette, reclame voor de kaskraker Ocean’s Twelve. Toen werd er op de neus van de wagens van Christian Klien en David Coulthard een diamant ter waarde van ongeveer een miljoen euro gemonteerd. Alleen toen Klien crashte en zijn neus kapot reed in de vangrail, raakte de diamant los en sindsdien is deze spoorloos verdwenen.

Nancy Breebaart
F1News.nl

Loading