Renault gaat met verschillende coureurs testen

[photo1]Het Mild Seven Renault F1 team zal de komende weken met verschillende coureurs gaan testen. De komende twee weken gaan op de circuits van Jerez en Barcelona voor Renault maar liefst zes coureurs in actie komen.

Renault is op zoek naar een geschikte testcoureur voor volgend seizoen. De komende twee weken lijken hiervoor beslissend te worden, alle coureurs mogen het stuurmanskunsten de Formule 1 bolide van Renault komen tonen.

Romain Dumas doet op 3 en 4 december de aftrap, hij komt op het circuit van Barcelona in actie. De Fransman eindigde dit jaar als tweede in het Europese Formule 3000 kampioenschap. Dumas is een protégé van ex-Formule 1 coureur Eric Comas.

Daarna mag Tiago Montero op 4 en 5 december in actie komen, dit vindt ook plaats op het circuit van Barcelona. De Portugees eindigde dit jaar als 13e in het Internationale Formule 3000 kampioenschap.

Ook Franck Montagny die het Formule Nissan kampioenschap op zijn naam schreef mag op 13 en 14 december op het circuit van Jerez testen. Montagny testte deze week al voor het van KL Minardi.

[photo2]Sebastian Bourdais die dit jaar het Internationale Formule 3000 kampioenschap op zijn naam schreef test op 13 en 14 december op het circuit van Jerez. Bourdais lijkt de grootste kanshebber en had al langere tijd een test tegoed.

Fernando Alonso zal tevens alle dagen in actie komen, op 12 december komt Jarno Trulli op het circuit van Jerez in actie.

Loading