Renault haalt finish niet

[photo1]Het Renault team heeft vandaag tijdens de Grand-Prix van Australië de finish niet weten te halen. Na 16 jaar nam Renault team eindelijk weer deel aan een Grand-Prix.

“Ik had een goede start en reed daarna op een mooie 2 plek.” aldus Jarno Trulli. “Ik moest Michael Schumacher afhouden. Alles ging goed totdat ik bij het uitkomen van bocht 1 plotseling de controle over de bolide verloor. Ik denk dat kwam omdat er wat olie op het circuit lag. Het is een teleurstellende race voor Renault, maar ik denk dat de bolide erg sterk is. Ik wil Renault graag bedanken voor alle het harde werk wat ze in de winter en in dit weekend hebben verricht”.

Jenson Button viel al in de eerste ronde uit, de Engelsman kon de startcrash niet ontwijken.

“Ik maakte opnieuw een fantastische start, maar in de eerste bocht zat ik klem tussen Massa en Fisichella.” verteld Jenson Button. “Heidfeld kwam door het gras en kwam terug op de baan waarbij hij mij van het circuit ramde. Het is een teleurstellend weekend maar ik kijk er naar uit om Maleisië weer in de bolide te zitten.”

Renault heeft een onderzoekt ingesteld naar het uitvallen van Jarno Trulli. De Italiaan denkt zelf dat er wat olie op het circuit lag.

Loading