Renault zoekt naar grip

[photo1]Een dag van gemengde resultaten voor het Renault team. Het dreigende weer zorgde ervoor dat renault hun normale vrijdagprogramma moest aanpassen. Dit was uit voorzorg voor de kwalificatie aangezien de Hungaroring bekend staat als een baan waar je moeilijk kan inhalen. Beide rijders denken dat er nog steeds vooruitgang is te boeken in de balans van hun auto’s.

Jenson Button: “Om eerlijk te zijn ben ik een beetje teleurgesteld dat ik vandaag als tiende ben gefinished. Ik dacht vanochtend dat we redelijk meekonden met de top maar we konden dat prestatieniveau niet behouden. De auto heeft gebrek aan grip. Vandaag konden we de antwoorden niet vinden dus zullen we morgen extra hard moeten werken.

Jarno Trulli: “Het was een nuttige dag die ons een hoop informatie over de set-up en de banden heeft gebracht. We moeten absoluut harder werken aan de balans van de auto in de ochtendtraining van morgen. Het is aan ons om de resultaten te verbeteren.

Pat Symonds: “Een redelijke dag waar we keken naar de prestatie van de wagens en naar het weer. Aan het eind van de dag zijn we niet blij met de balans van de wagens. We hebben wel goed bruikbare informatie voor de race en de kwalificatie kunnen verzamelen.

Loading