Reserve BAR blijft voor Villeneuve

[photo1]Jacques Villeneuve krijgt ook in 2003 het alleenrecht op de reservebolide van British American Racing. Villeneuve heeft een contract met British American Racing, in dat contract staat dat alleen Villeneuve gebruik mag maken van de reservebolide.

“Het is een gedeelte uit een bestaande overeenkomst dat Villeneuve het alleenrecht heeft op de reservebolide” aldus teambaas David Richards. “Jenson Button weet dit ook, hij weet dit dat nog maar voor één jaar is.”

Het contract met Villeneuve en British American Racing loopt aan het eind van dit jaar af, Richards wil [photo2]dat Villeneuve fors minder gaat verdienen, als Villeneuve dit niet doet dan wenst Richards het contract niet meer te verlengen.

Richards heeft inmiddels contact gehad met Flavio Briatore, die hem toegezegd heeft dat Button toch mag testen. Button zit tot 31 december vast aan een contract met Renault, teambaas Briatore ziet dit dus door de vingers. Op 13 en 14 december zal Button voor het eerst met de BAR004 in actie komen.

Loading