Sauber toon interesse Van Dam (update)

[photo1]Sauber heeft interesse in de Nederlander Carlo Van Dam (columnist voor F1News.nl red.). Sauber wil Van Dam mogelijk als testcoureur in dienst nemen.

Daarnaast maakt de Fransman Sebastian Bourdais ook kans op een teststoeltje bij Sauber. Sebastian Bourdais rijdt momenteel voor het Formule 3000 team van Super Nova.

Sauber wil Bourdais mogelijk als testcoureur in dienst nemen. Bourdais rijdt al drie seizoen Formule 3000, daar maakte hij indruk. In Brazilië stond Bourdais op Pole-Position, door technische problemen kon hij de race niet volbrengen.

Van Dam staat momenteel onder contract bij Renault, naast Van Dam wordt ook de pool Robert Kubica met Sauber in verband gebracht. Kubica en Van Dam staan onder contract bij Renault, ook Bourdais schijnt steun van Renault te hebben.

Hoewel Sauber geen contact heeft met Renault lijkt het Zwitserse team dus voor een Renault coureur te kiezen. Sauber is nog op zoek naar een testcoureur, Jos Verstappen paste al een stoeltje, de Nederlander paste echter niet in de bolide.

— Update —

Inmiddels heeft Carlo Van Dam de geruchten ontkend (zie andere artikel ,Carlo Van Dam: “Ik heb geen contact gehad met Sauber”. De Fransman Bourdais heeft wel bevestigd dat hij heeft gesproken met Sauber.

Loading