Sportief directeur stapt op bij Jordan/Midland

Sportief directeur Trevor Carlin verlaat per direct het team van Jordan/Midland. Dit maakte het team vandaag bekend. Zijn opvolger is ook al bekend, Adrian Burgess zal de taken van Carlin overnemen.

Trevor Carlin werd vorig jaar aangetrokken om het grote Midland-project te ondersteunen maar na een halfjaar zit het Jordan/Midland avontuur er voor hem al op. Er wordt gespeculeerd dat een moeizame relatie met Colin Kolles een van de redenen is geweest voor zijn vertrek.

Carlin zal zich meer gaan bezighouden met zijn eigen team, Carlin Motorsport, dat uitkomt in de World Series by Renault, de Britse Formule 3 en het Formule BMW kampioenschap. De opvolger van Carlin bij Jordan/Midland werkte voorheen ook voor Carlin, en maakte gelijk met de teambaas de overstap naar Jordan/Midland. Daar kreeg hij de functie van sportsmanager.

Trevor Carlin laat in een reactie weten: “Ik ben blij dat ik vanaf het begin betrokken was bij het Midland-project en ik ben er van overtuigd dat Adrian Burgess mijn taken goed zal overnemen. Alex Shnaider en Colin Kolles hebben duidelijk voor ogen waar zijn met Midland naar toe willen, en de aankoop van Jordan was de eerste stap.”

Nancy Breebaart
F1News.nl

Loading