Spyker strikt Quick

[photo1]Spyker is erin geslaagd de Nederlandse kledingfirma Quick International aan zich te binden. De logo’s van Quick zullen op de auto’s en overall’s van het team te zijn zien. Daarnaast zal het team voorzien worden van nieuw schoeisel en zal Quick een Spyker F1 kledinglijn beginnen.

Quik is een Nederlands merk dat al in 1905 werd opgericht. In 1992 ging het bedrijf na een roemruchtig verleden failliet waarna het merk 6 jaar geleden door enkele Nederlanders nieuw leven werd in geblazen. Hiermee heeft het bedrijf een paralel met Spyker. Spyker ging in 1926 failliet waarna het in 1999 weer nieuw leven in werd geblazen. Inmiddels gaat het beide bedrijven voor de wind, zowel Spyker als Quick zijn bezig aan een wereldwijde opmars.

“Spyker en Quick hebben dezelfde roots en hebben allebei de ambitie om wereldwijd te groeien”, aldus Rini van Trigt directeur van Quick International B.V. “Spyker geeft ons een platform om op nieuwe markten actief te worden.”

Christijan Albers was natuurlijk in zijn nopjes nu een Nederlands bedrijf opnieuw sponsoren is geworden van de Formule 1 renstal van Spyker.
“Ik ben erg blij dat het hippe en ambitieuze merk Quick sponsor is geworden van Spyker. Ik ben nu zelf persoonlijk betrokken bij de ontwikkeling van de Spyker schoen en zelfs mijn eigen raceschoen. Gedurende 2007 zal Quick mijn eigen schoen, de Quick Maximum Attack op de markt brengen. Dit wordt een schoen van high-tech materiaal en zal zelfs mijn eigen handtekening dragen.”

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading