Stoddart verwacht dat Wilson vertrekt

[photo1]De teambaas van European Minardi Cosworth, Paul Stoddart, denkt dat Justin Wilson volgend jaar niet meer voor zijn team zal uitkomen. Stoddart denkt dat Wilson aan het eind van dit seizoen naar een groter team zal vertrekken.

“Ik verwacht niet dat Justin Wilson volgend jaar nog voor ons zal rijden”, aldus Paul Stoddart. “Ik wil het beste voor mijn coureurs, als Justin Wilson voor een beter team kan tekenen, dan moet hij dat doen. Er zijn al diverse teams geweest die belangstelling hebben getoond voor Justin.”

Justin Wilson heeft een driejarig contract met Minardi, hij kocht zich in via een aandelenplan. Gisteren maakte Wilson bekend dat hij genoeg aandelen heeft verkocht om de rest van het seizoen voor Minardi te rijden.

“Justin wil in de meest competitieve auto rijden die hij in 2004 kan krijgen”, aldus Jonathan Palmer, manager van Justin Wilson. “Het team van Jaguar, en enkele andere teams hebben inmiddels belangstelling getoond. Ik ga er alles aan doen om Wilson in een betere bolide te krijgen, we moeten er wel rekening mee houden dat dit niet bij Minardi zal zijn.”