Succesvolle test Minardi

[photo1]Ook KL Minardi Asiatech kende een succesvolle testsessie. Mark Webber reed vandaag een raceafstand voor het Italiaans/ Engelse team, Alex Yoong kende vandaag nogal wat technische problemen.

“We kenden vandaag een aantal kleine problemen” verteld Alex Yoong. “Ik reed vandaag 24 ronden maar aan het eind van de middag kon ik op nieuwe banden mijn snelste tijd toch niet verbeteren. Maar als je het positief bekijkt, we kunnen deze problemen beter hier hebben en oplossen dan dat we ze in Melbourne krijgen.”

“Het was een goede dag” aldus Mark Webber. “We werkten vandaag aan de bolide om de nieuwe componenten beter te leren kennen, we reden vandaag niet met alle nieuwe onderdelen. Deze zullen pas in Melbourne op de bolide zitten. Het is goed om al wat kilometers gemaakt te hebben, we hebben de engineers en Michelin vandaag goed kunnen helpen. We maakten lange runs aan het eind van de middag, en zoals we al eerder zagen de bolide is helemaal niet verkeerd. We hebben nog steeds een hoop werk voor de boeg maar we gaan langzaam de goede kant op.”

Minardi heeft de eerste kisten met materiaal inmiddels klaar voor verzending naar Australië

Loading