Tekent Verstappen dinsdag?

[photo1]Trust directeur Michel Perridon heeft vandaag in de krant het Algemeen Dagblad laten weten dat Jos Verstappen aanstaande dinsdag een éénjarig contract met de Formule 1 renstal van Jordan zal ondertekenen. Met de deal zal volgens geruchten ongeveer 10 miljoen Euro zijn gemoeid, dit geld komt van Trust en de Muermans Group.

“Het was reuze spannend en er is over en weer flink wat blufpoker gespeeld” aldus Michel Perridon. “Uiteindelijk kwam de verlossing tussen vier en vijf uur ‘s middags. Dinsdag gaan we tekenen. Ik heb Eddie na vijf uur nog even telefonisch gesproken en de sfeer was ook meteen goed. Zand erover. We gaan er een mooi jaar van maken.”

Het management van Jos Verstappen heeft het team van Eddie Jordan beloofd zich stil te houden. Gisteren gaf Eddie Jordan via e-mail zijn woord, dit deed hij vlak voordat een ultimatum van Trust zou verstrijken. Na het verstrijken belde Eddie Jordan Michel Perridon, in dit gesprek gaf Jordan opnieuw zijn woord.

Getekend is er echter nog niet, dit zal dinsdag moeten gaan gebeuren. Na de ondertekening zal Eddie Jordan naar het hoofdkantoor van Trust in Dordrecht komen, de teambaas zal daar de ondertekening van het contract gaan toelichten aan de pers.

Loading